De SUR-RON is de sensatie van dit moment met niet alleen een off-road versie waarmee elk terrein een toegankelijk wordt. Er is ook een volledig goedgekeurde ‘road legal’ versie die dagelijks inzetbaar is voor woon-werkverkeer.
De SUR-RON is gebouwd volgens de meest geavanceerde technologieën en is onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. Elke SUR-RON die de fabriek verlaat is een product die garant staat voor kwaliteit en bergen rijplezier. Ga dat maar eens ervaren

SUR-RON LightBee LB L1e-B Road Legal Version

Deze SUR-RON Road Legal Version is de sensatie van dit moment en duidelijk geen dertien in een dozijn met z’n opvallende design en uitrusting. Deze elektrische bromfiets is goedgekeurd voor de openbare weg en kent een maximale snelheid van 45km/u. De aandrijving geschiedt middels een riem en ketting waardoor er sprake is van een optimale krachtoverbrenging. Die kracht wordt geleverd door een 3.000 watt motor (6000watt piek vermogen) met een max. koppel tot wel 200Nm. De 60v 32Ah Lithium accu met Panasonic cellen is in slechts 2,5 uur opgeladen.

WELKOM BIJ DE VOLGENDE GENERATIE E-BIKES.

Sur-Ron is een wereldwijd succes in vele disciplines zoals Trial rijden, Enduro, Freestyle fun, maar ook inzetbaar op de openbare weg. De enorme koppel in combinatie met het lage gewicht maakt het rijden een geweldige ervaring.

Door integratie, ontwerp en prestaties stellen Sur-Ron E-bikes nieuwe normen op alle gebieden.

UITSTEKENDE KRACHT TOT GEWICHTSVERHOUDING

De koppel-aangedreven middenmotor van Sur-Ron en de hoge vermogen-gewichtsverhouding versnellen rijders moeiteloos tot snelheden tot 75 km/u, waardoor alle concurrenten achterblijven.

Bereik en prestaties:

Met een piekvermogen van 5kW en 47 kg heeft de Sur-Ron een uitmuntende verhouding tussen vermogen en gewicht. De middenmotor aangedreven Sur-Ron heeft een piekvermogen van 34 Nm en nominaal koppel van 8.5Nm, de hoge vermogen-gewichtsverhouding versnellen rijders moeiteloos tot snelheden tot 75 km/u waardoor alle concurrenten achterblijven. In de eco-modus kunt u een bereik verwachten van maximaal 100 kilometer bij 35 kilometer per uur.
Wanneer de sportmodus is ingeschakeld en je race-modus naar voren komt, geven agressieve runs op de paden en enduro-circuits je een bereik tot 40 km bij volledige lading.

* Bereik is afhankelijk van vele factoren zoals gewicht van de berijder, wind, heuvels, terrein enz

Motor Techniek:

Sur-Ron PCSM Hi Power Motor met Regen-energieterugwinningssysteem, deze dynamische motor is ontworpen voor optimale vermogensafgifte en onmiddellijke responstijd. Perfect voor alle soorten rijden, van wegverkeer tot off-road. Wanneer je een snelle, korte boost of een krachtige stuwkracht nodig hebt, is deze fiets klaar om te leveren.

Meer Kracht, Meer Koppel.

Sine-Wave X-controllers worden digitaal bestuurd en geprogrammeerd om een ​​veel vloeiendere, voorspelbare vermogenscurve over het hele werkbereik te bieden dan de voorgaande generatie controller.

X controller

Sine-Wave X-controllers worden digitaal bestuurd en geprogrammeerd om een ​​veel vloeiendere, voorspelbare vermogenscurve over het hele werkbereik te bieden. Energieregeneratie en verbeterd vermogenskoppel van + 20% (t.o.v. de vorige versie) geavanceerd algoritme analyseert uw rijstijl voor een optimaal koppel en snelheid voor een geweldige rit. De X controller beschikt over IP 67 waterdichte kwaliteit kenmerken. Compacte aluminium radiator voor verbeterde koeling.

GEBOUWD VOOR HET ZWARE WERK.

Intersect TR achtervering link – Onafhankelijk gepatenteerd voor progressieve compressie. Geavanceerde tractie gecombineerd met de serieuze veerweg van een volledig instelbare DNM BURNER-RCP 2S-schokdemper.

MEER BEREIK. MEER MIJL. MEER RITTIJD.

Geavanceerde architectuur voor hoge laadcapaciteit, verbeterde levensduur, ingebouwde veiligheid en betrouwbaarheid.

De accu

De Panasonic-krachtbron is de krachtigste op de markt in zijn klasse. Het uitneembare geïntegreerde batterijsysteem is super gebruiksvriendelijk: het verbergt de batterij volledig in het frame voor bescherming is eenvoudig te verwijderen met een sleutel hiervoor is geen gereedschap nodig. Hi Power
60 Volt 32AH-batterij met 18650 Panasonic-cellen, krachtige BMS, quad-temperatuursensoren realtime monitoring, hostcomputerbeheerproces met gegevensinterface. Geavanceerde architectuur voor hoge laadcapaciteit, verbeterde levensduur, ingebouwde veiligheid en betrouwbaarheid. De batterij-LCD- meter: verlicht tijdens gebruik of tijdens het opladen, of druk gewoon op een knop om op elk moment nauwkeurig uw laadniveau te controleren. Het hebben van een kwaliteitslader is van cruciaal belang voor de beste ervaring state-of-the-art lithium-ion batterijlader van Sur-Ron, het biedt betrouwbaar en
consistent opladen van uw Li-ion-pakket. 10A snel opladen, 67,2 VDC-uitgang.

U kunt de accu in de Bike opladen of eenvoudig binnen 15 seconden verwijderen om het opladen elders te doen. Laag geluidsniveau, volledige oplaadtijd is 2.5 a 3 uur via elke huisstekker.

SUR-RON Road Legal Version

0Km/u
Topsnelheid
0Km
Bereik
0Kg
Gewicht

Licht & Robuust

Absoluut rijplezier en een ultieme offroad ervaring, en dit alles met een lichte maar robuuste, elektrisch aangedreven Enduro-fiets.

G3-gebogen frameontwerp. Het totale gewicht van de hoofd- en subframes met aluminiumlegering bedraagt slechts 7,8 kg. Door middel van de hoogste kwaliteitstechnologieën met 6000 ton geperst en onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles.

De meertrapse coaxiale transmissie zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een rechte krachtstroom. De luchtgekoelde motor met hoog koppel biedt ultiem rijplezier en veiligheid in elke situatie en verovert zelfs terrein met een hellingshoek tot 15°.

Accucellen van het type 18650, een krachtig accubeheersysteem met acculaadstatusweergave en 4 temperatuursensoren voor realtimemonitoring zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie, lange levensduur en hoge veiligheid.

Het Intersect TR-veerpootsysteem is gepatenteerd en biedt een uitstekende reactiesnelheid voor gemakkelijk rijden op moeilijk terrein en aangenaam rijplezier.

 • LCD Display met diverse functies

 • Uitneembare 60V / 32Ah Accu

 • Bromfietsuitvoering met L1E kenteken 45km/u

 • Volledig instelbare upside-down voorvork

 • Gepatenteerde Intersect TR-instelbare achtervering

 • G3-gebogen frame met een totaal gewicht van slechts 7,8 kg.

 • Overladingsbeveiliging

 • Overhittingsbeveiliging

 • Diepontladingsbeveiliging

 • Overstroombeveiliging

 • Onderspanningsbeveiliging

 • Automatische aanpassing van de spanning

 • Uitschakelen bij parkeren op de zijstandaard

 • Uitschakelen in geval van vallen

 • Diagnoseinterface